Captura de pantalla del Kontact
El KMail, el component de correu electrònic del Kontact.
Organitzeu el vostre temps, gestioneu els esdeveniments, creeu tasques pendents o programeu reunions amb el KOrganizer.
El KAddressBook proporciona una manera fàcil de gestionar els vostres contactes.
Manteniu-vos al corrent de les notícies amb l'Akregator, el nostre lector de notícies.

Controleu el vostre correu electrònic, calendari, contactes i altres dades personals amb el Kontact. El Kontact agrupa tot junt en un mateix lloc i ajuda a gestionar les vostres comunicacions, organitzar el vostre dia i treballar amb els vostres companys.

El Kontact unifica diverses aplicacions per a la gestió de la informació personal en una sola finestra per a oferir-vos la millor experiència possible i així millorar la vostra productivitat. Amb el Kontact podreu usar totes les eines de la nostra poderosa suite en un sol lloc. A diferència d'aplicacions web propietàries, nosaltres valorem la vostra privadesa i implementem els estàndards oberts, de manera que el Kontact us donarà el control total de les vostres dades. Per descomptat, si voleu, també podreu accedir a les vostres dades fora de línia.

El Kontact consta de diversos components ben integrats:

  • KMail: un client de correu electrònic potent i ric en característiques amb suport per a una àmplia varietat de proveïdors de correu electrònic.
  • KOrganizer: un component de calendari i programació del Kontact, el qual pot treballar amb el NextCloud, Kolab, Google Calendar i altres serveis de calendari.
  • KAddressBook: una eina per a la gestió dels contactes fàcil d'usar que pot sincronitzar contactes amb molts serveis populars.
  • Akregator: un lector de notícies amb una potent funcionalitat de cerca i arxiu.
  • KNotes: un programa senzill que permet escriure l'equivalent a l'ordinador a les notes adhesives.

Linux

Instal·lar a Linux Aquest botó només funciona amb el Discover i altres botigues d'aplicacions en AppStream. També podreu utilitzar el gestor de paquets de la vostra distribució.

Llançaments

5.15.1 3 de setembre de 2020
5.15.0 13 d’agost de 2020
5.14.3 9 de juliol de 2020
5.14.2 11 de juny de 2020
Mostra mes llançaments...