Captura de pantalla del %name%

El KMail és un client de correu electrònic d'última generació que s'integra bé amb els proveïdors de correu electrònic àmpliament emprats com el GMail. Proporciona moltes eines i característiques per a maximitzar la productivitat i fer que el treball amb els comptes de correu electrònic sigui fàcil i ràpid. El KMail admet una gran varietat de protocols de correu electrònic: POP3, IMAP, Microsoft Exchange (EWS) i molts més.

Característiques:

  • Segur: el KMail té els ajustaments predeterminats segurs per a protegir la vostra privadesa, una implementació d'encriptatge extrem a extrem i detecció del correu brossa.
  • Potent: les característiques inclouen compatibilitat amb fora de línia, múltiples identitats dels remitents, suport multilingüe, filtratge potent, funcionalitat de cerca i etiquetatge, gestió de les llistes de correu i una configuració molt flexible.
  • Integrat: les invitacions a reunions es poden afegir amb facilitat com a esdeveniments al KOrganizer, la compleció automàtica de l'adreça, els avatars i les preferències de la criptografia es carreguen des de la llibreta d'adreces.
  • Compatible amb els estàndards: admet els protocols estàndards de correu, correu electrònic per a enviament, filtre de servidor i OpenPGP, PGP/MIME i S/MIME inclòs.

Linux

Instal·lar a Linux Aquest botó només funciona amb el Discover i altres botigues d'aplicacions en AppStream. També podreu utilitzar el gestor de paquets de la vostra distribució.

Llançaments

5.15.1 3 de setembre de 2020
5.15.0 13 d’agost de 2020
5.14.3 9 de juliol de 2020
5.14.2 11 de juny de 2020
Mostra mes llançaments...