Update van toepassingen van KDE in september 2020

Vertalingen

English Català Español Português Svenska Français Українська

Een rustige maand voor onze grote conferentie dit weekend Akademy. Doe mee online vanaf vrijdag de 4de om over alle zaken van KDE te praten.

Nieuwe uitgaven 🔗︎

PBI 1.7.8 🔗︎

Plasma Browser Integration onze addon voor Chrome en Firefox kreeg een update.

Dit repareert het werken met browsers Vivaldi en Brave. Het repareert videobesturing met iframes. Sommige websites stellen de illustratie op de albumhoes in via de Javascript Media Session API maar voor hen die de poster van de videospeler niet doen wordt nu een albumhoes gebruikt. En het repareert de detectie van korte meldingen “nieuw bericht” die geen besturing nodig hebben met die diegenen die hun lengte verkeerd rapporteren.

Kontrast 🔗︎


Kontrast

Kontrast

Een nieuw hulpmiddel voor toegankelijkheid deze maand is Kontrast. Het is een controleprogramma op kleurcontrast en vertelt u of uw kleurcombinaties toegankelijk zijn voor mensen met kleurenblindheid.

KPhotoAlbum 5.7 🔗︎


KPhotoAlbum Licht en Donker

KPhotoAlbum 5.7 kreeg een nieuwe uitgave met opgeschoonde code maar ook enige nieuwe functies.

Het heeft ondersteuning voor aangepaste kleurschema’s toegevoegd. KPhotoAlbum heeft nu ook een “Donkere modus”. Er zijn experimentele opties afregelen voor zoeken naar afbeeldingen. Er is ook een opdrachtregelhulpmiddel kpa-thumbnailtool om de miniaturencache van KPA te beheren toegevoegd.

Verbeterde bugs 🔗︎

Tellico 🔗︎

Beheerder van verzamelingen Tellico werd bijgewerkt wat toegang tot French cinema collection Allocine, Russian Cinema collection Kinopoisk, Goodreads, de werelds grootste site voor aanbevelingen aan lezers en boeken en onze zeer eigen KDE Store verbeterde.

Inkomend 🔗︎

Aan KDE Review deze maand toegevoegd is de plug-in SeExpr voor Krita, een vork van Walt Disney Animation Studios’ SeExpr, voor Google Summer of Code 2020.

App Store 🔗︎

Er is een update op de KDE is All About the Apps goal at Akademy online conferentie, deze zaterdag 5 September om 09:30 UTC.

Een verlichtende voordracht over Flatpak, Flathub en KDE om 18:30 UTC op zaterdag.

Daarna zaterdag bevat inleidingen over Snaps, Neon packaging, Building van uw eerste flatpak en “Make your App an Appimage”.

Uitgaven 20.08.1 🔗︎

Sommigen van onze projecten worden vrijgegeven in hun eigen tijdschaal en sommigen in massa vrijgegeven. De bundel 20.08.1 van projecten is vandaag vrijgegeven en zouden spoedig beschikbaar moeten zijn via opslagruimten voor toepassingen en distributies. Zie de 20.08.1 uitgavepagina voor details.

Enige van de reparaties in de uitgave van vandaag:

20.08 uitgavenotitiesWiki-pagina voor downloaden van pakketten20.08.1 informatiepagina van broncode • [20.08.1 volledige log met wijzigingen](https://kde.org/announcements/changelog- releases.php?version=20.08.1)

Stores

Flathub Snapcraft Microsoft Store Chocolatey Homebrew