Actualització de les aplicacions del KDE de febrer de 2020

Traduccions

English Valencià Español Português Italiano Português brasileiro čeština Eesti Euskara 日本語 한국어 lietuvių kalba Русский slovenčina Svenska Français Nederlands Українська

Aquest mes ha vist una plètora de llançaments de correccions d’errors. Encara que a tothom li agraden les funcionalitats noves, també sabem que a la gent li agrada que els errors i les fallades s’endrecin i es resolguin.

Llançaments nous 🔗︎

KDevelop 5.5 🔗︎

El llançament gran d’aquest mes correspon al KDevelop 5.5, l’IDE que facilita escriure programes en C++, Python i PHP. S’han corregit una pila d’errors i s’ha endreçat molt el codi del KDevelop. S’han afegit les captures «init» de Lambda al C++, les seleccions de conjunts de comprovacions predefinides que es poden configurar ara són per al Clazy-tidy i el Clang, i la compleció de cerca endavant ara ho intenta més bé. El PHP ha aconseguit les propietats de tipus de PHP 7.4 i s’ha afegit la implementació per a les matrius de visibilitat constant de tipus i classe. Al Python ara s’ha afegit la implementació per al Python 3.8.

El KDevelop està disponible a la vostra distribució de Linux o com una AppImage.


KDevelop

Zanshin 0.5.71 🔗︎

El Zanshin és el seguidor de la llista de tasques pendents que s’integra amb el Kontact. Les publicacions recents del Kontact havien trencat el Zanshin i els usuaris no podin conèixer les tasques que s’apropaven. Però aquest mes, s’ha efectuat una publicació per a que torni a funcionar. Ara es poden trobar fàcilment les tasques que cal portar a terme!


Zanshin

Latte-dock 0.9.8 🔗︎

https://psifidotos.blogspot.com/2020/01/latte-bug-fix-release-v0981.html


Latte Dock

RKWard 0.7.1 🔗︎

https://rkward.kde.org/News.html


RKWard

Okteta 0.26.3 🔗︎

L’Okteta, l’editor hexadecimal del KDE, ha publicat una versió de correcció d’errors i inclou una funcionalitat nova: un algorisme CRC-64 per a l’eina de suma de verificació. L’Okteta també actualitza el codi per a adaptar-se a les Qt i els nous Frameworks del KDE.


Okteta

KMyMoney 5.0.8 🔗︎

El KMyMoney, l’aplicació del KDE que ajuda a gestionar les finances, inclou diverses correccions d’errors i una millora per a permetre formularis de xecs amb protocol de desglossament


KMyMoney

Entrades 🔗︎

El Keysmith és un generador de codi de dos factors per al Plasma mòbil i l’Escriptori Plasma que usa «oath-toolkit». La interfície d’usuari està escrita en el Kirigami, fent que s’adapti a qualsevol mida de pantalla. S’espera una publicació aviat.

Chocolatey 🔗︎


Chocolatey

El Chocolatey és un gestor de paquets per al sistema operatiu Windows. El Chocolatey gestiona la instal·lació i l’actualització de tot el programari del sistema i pot facilitar el manteniment per als usuaris de Windows.

El KDE té un compte al Chocolatey i podeu instal·lar el Digikam, Krita, KDevelop i Kate a través d’ell. La instal·lació és molt senzilla: només cal fer «choco install kdevelop» i el Chocolatey farà la resta. Els mantenidors del Chocolatey tenen els estàndards alts, i per tant, podeu tenir la seguretat que els paquets estan provats i són segurs.

Si manteniu una aplicació KDE, considereu afegir-hi la vostra aplicació, i si sou un gestor de desplegament a entorns Windows grans, tingueu-ho present per a les instal·lacions.

Actualitzacions del lloc web 🔗︎


KMyMoney
Our web team continues to update our online presence and has recently refreshed the KMyMoney website.

Llançament 19.12.2 🔗︎

Diversos projectes publiquen en la seva pròpia escala de temps i altres es publiquen conjuntament. El paquet de projectes 19.12.2 s’ha publicat avui i aviat hauria de ser disponible a través de les botigues d’aplicacions i de les distribucions. Vegeu la pàgina del llançament 19.12.2 per als detalls. Aquest paquet s’havia anomenat prèviament Aplicacions del KDE però s’ha descatalogat per a esdevenir un servei de llançaments per a evitar confusions amb totes les altres aplicacions del KDE i perquè són una dotzena de productes diferents en lloc d’un únic grup.

Algunes de les correccions incloses en aquest llançament són:

Stores

Flathub Snapcraft Microsoft Store Chocolatey Homebrew