Anuncis de llançamentPlasma 5.8.6 LTS LTS

També disponible en:

English | Català | Español | Galician | Nederlands | Português | Svenska | Українська

Plasma 5.8
Plasma 5.8 LTS del KDE

Dimarts, 21 de febrer de 2017. Avui KDE distribueix una actualització amb esmenes d'errors del Plasma 5.8 LTS del KDE, amb la versió 5.8.6 LTS. El Plasma 5.8 LTS es va llançar l'octubre amb molts refinaments de característiques i mòduls nous per completar l'experiència d'escriptori.

Aquest llançament afegeix el benefici de dos mesos de traduccions noves i esmenes per part dels col·laboradors del KDE. Les esmenes d'errors són generalment petites però importants, i inclouen:

Registre complet de canvis del Plasma 5.8.6 LTS

Patrocini del KDE

KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini de KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, i centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per a desenvolupament de programari. El programari del KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions del KDE s'executen nativament en Linux, BSD, Solaris, Windows i Mac OS X.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org