Anuncis de llançamentPlasma 5.18 LTS Beta

També disponible en:

English | Català | Español | Italiano | Português | Português brasileiro | Slovak | Українська

Plasma 5.18 LTS Beta
Plasma 5.18 LTS Beta del KDE

Dijous, 16 de gener de 2020.

El Plasma 5.18 LTS Beta ja és aquí!

Aquesta nova versió del vostre entorn d'escriptori favorit afegeix funcionalitats noves que faran la vida més fàcil, incloent notificacions més clares, una configuració més eficient per al sistema i la disposició de l'escriptori, una integració GTK molt millorada, i més. El Plasma 5.18 és més fàcil i més divertit, i al mateix temps us permet fer més tasques més ràpidament.

A banda de totes les novetats, el Plasma 5.18 també aporta l'estat LTS. LTS vol dir Suport a Llarg Termini («Long Term Support») i això vol dir que la 5.18 s'actualitzarà i es mantindrà per part dels col·laboradors del KDE durant el proper parell d'anys (les versions normals es mantenen durant 4 mesos). Així, si esteu pensant en actualitzar o migrar una escola, empresa o organització al Plasma, aquesta versió és la millor aposta. Aconseguireu la versió estable més recent del Plasma a llarg termini.

Continueu llegint per a descobrir tot el que hi ha de nou al Plasma 5.18 LTS…

Plasma

Selector dels emoji
Selector dels emoji


Personalitzeu l'arranjament de la disposició global
Personalitzeu l'arranjament de la disposició global

Les aplicacions GTK admeten els CSD i temes
Les aplicacions GTK amb els CSD i la integració de tema

Estri de Color de nit per a la safata del sistema
Estri de Color de nit per a la safata del sistema

Notificacions

Icona arrossegable de baixada de fitxer
Icona arrossegable de baixada de fitxer

Bateria baixa del Bluetooth
Notificació de bateria baixa del dispositiu Bluetooth


Arranjament del sistema

Comentaris de l'usuari
Comentaris de l'usuari
Estil de l'aplicació
Estil de l'aplicació

Discover

Lectura i escriptura de comentaris de revisió
Lectura i escriptura de comentaris de revisió

Més

Estadístiques de les GPU de NVIDIA
Estadístiques de les GPU de NVIDIA

Nou des del Plasma 5.12 LTS

Per a tothom que actualitzi des de la versió LTS anterior, aquí hi ha el més destacat dels darrers dos anys de desenvolupament:

Registre complet de canvis del Plasma 5.18 LTS Beta

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de la KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, així com centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per al desenvolupament de programari. El programari KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions KDE s'executen nativament a Linux, BSD, Solaris, Windows i macOS.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de la KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org