Aankondigingen van uitgavePlasma 5.15.90

Ook beschikbaar in:

English | Català | Español | Italiano | 한국어 | Nederlands | Português | Українська

Plasma 5.16
KDE Plasma 5.16

Donderdag, 16 mei 2019.

Vandaag start KDE de beta uitgave van Plasma 5.16.

In deze uitgave zijn veel aspecten van Plasma gepolijst en herschreven om hoge consistentie te bieden en nieuwe functies te brengen. Er is een volledig herschreven meldingensysteem die modus Niet storen ondersteunt, intelligentere geschiedenis met groepering, kritieke meldingen in toepassingen met volledigscherm, verbeterde meldingen voor taken met bestandsoverdracht, een veel beter te gebruiken pagina Systeeminstellingen om alles te configuren en vele andere dingen. De instellingen voor Systeem en Widgets zijn verfijnd en er is aan gewerkt door code over te zetten naar nieuwere Kirigami en Qt technologieën en het gebruikersinterface te polijsten. En natuurlijk de doorgaande inspanningen van het VDG en Plasma team naar het doel Bruikbaarheid & Productiviteit , door het krijgen van terugkoppeling op alle ongerechtigheden in onze software die uw leven minder glad maakt en ze repareren om een intuïtieve en consistente workflow voor uw dagelijks gebruik te bereiken.

Voor de eerste keer zal over de standaard achtergrondafbeelding van Plasma 5.16 besloten worden door een wedstrijd waaraan iedereen kan deelnemen en illustraties kan indienen. De winnaar zal een Slimbook One v2 computer ontvangen, een eco-vriendelijke, compacte machine, van slechts 12.4 x 12.8 x 3.7 cm. Het komt met een i5 processor, 8 GB RAM en is in staat video uit te voeren in het glorieuze 4K. Natuurlijk zal uw One uitgeleverd worden met het aankomende bureaublad KDE Plasma 5.16, uw spectaculaire achtergrondafbeelding en een veelheid van andere grootse software gemaakt door KDE. U kunt meer informatie vinden en ingediend werk op de wedstrijd-wiki pagina en u kunt uw eigen achtergrondafbeelding indienen op het subforum.

Bureaubladbeheer

Nieuwe meldingen
Nieuwe meldingen

Reparaties van thema-engine voor wijzers van klok!
Reparaties van thema-engine voor wijzers van klok!

Alternatieven voor aanbiedingen van paneelbewerking
Alternatieven voor aanbiedingen van paneelbewerking

Thema van aanmeldscherm verbeterd
Thema van aanmeldscherm verbeterd

Instellingen

Kleurenschema
Kleurenschema

Stijl van toepassingen en instellingen voor uiterlijk
Stijl van toepassingen en instellingen voor uiterlijk

Vensterbeheer

Vensterbeheer
Vensterbeheer

Plasma Networkmanager

Plasma Networkmanager met Wireguard
Plasma Networkmanager met Wireguard

Discover (ontdekken)

Elementen voor bijwerken in Discover
Elementen voor bijwerken in Discover

Plasma 5.15.90 log met wijzigingen

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, naar hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en Mac OS X.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org