Anuncis de llançamentPlasma 5.14.90

També disponible en:

English | Català | Español | Galician | Italiano | Nederlands | Português | Svenska | Українська

Plasma 5.15 Beta
Plasma 5.15 Beta del KDE

Dijous, 17 de gener de 2019.

Avui KDE fa el llançament beta del Plasma 5.15.

Per al primer llançament del 2019 l'equip del Plasma ha aprofitat la finalitat d'usabilitat i productivitat del KDE. S'ha treballat amb els col·laboradors del VDG («Visual Design Group», Grup de Disseny Visual) per tenir en compte els comentaris de totes les arestes del nostre programari que fan la vida menys fluïda o productiva, i s'han solucionat per assegurar un flux de treball intuïtiu i coherent per usar al treball diari.

El Plasma 5.15 aporta molts canvis a les interfícies de configuració, incloent més opcions per a les configuracions complexes de xarxa. S'han afegit o redissenyat moltes icones. La integració amb les tecnologies de tercers com les GTK o el Firefox s'ha fet encara més completa. El Discover, l'instal·lador de programari i complements, té un fotimer de millores per ajudar a estar actualitzat i cercar les eines que necessiteu per portar a termes les tasques.

Si us plau, proveu aquest llançament beta i envieu-nos informes d'errors i comentaris. El llançament final estarà disponible dintre de tres setmanes.

Exploreu el registre complet de canvis del Plasma 5.15 Beta per conèixer més ajustos i esmenes d'errors incloses en aquest llançament:


Nou en el Plasma 5.15 Beta

Estris del Plasma


Arranjament


Integració multiplataforma


Discover


Gestió de les finestres


Wayland


Gestió de xarxa


Icones Brisa

Les icones Brisa es publiquen amb els Frameworks del KDE però s'usen àmpliament al Plasma, així que aquí ressaltarem diverses de les millores efectuades en els darrers tres mesos.


Altres


Patrocini del KDE

KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix gràcies a l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors. Sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, donació de diners, totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini de KDE per a més informació.

Quant al KDE

KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, i centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per a desenvolupament de programari. El programari del KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions del KDE s'executen nativament en Linux, BSD, Solaris, Windows i Mac OS X.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org