Aankondigingen van uitgavePlasma 5.11.4

Ook beschikbaar in: English | Català | Français | Galician | Italiano | Nederlands | Português | Svenska | Українська

Plasma 5.11
KDE Plasma 5.11

Dinsdag, 28 november 2017. Vandaag stelt KDE een uitgave met reparaties van Bugfix van Plasma 5, met versie 5.11.4, beschikbaar.. Plasma 5.11 was in October vrijgegeven met vele verfijningen en nieuwe modulen om de ervaringen op het bureaublad te voltooien.

Deze uitgave voegt three week's werk toe van nieuwe vertalingen en reparaties van hen die bijdragen aan KDE. De reparaties van bugs zijn typisch klein maar belangrijk en bevatten:

Plasma 5.11.4 log met wijzigingen

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, naar hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en macOS.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org