KDE • Community • Announcements
DONEREN (Waarom?)
paypal

KDE stelt de tweede reparaties van bugs van Plasma 5 beschikbaar

Ook beschikbaar in:

English | Català | Español | Suomi | Galician | Hungarian | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

Plasma 5

17 september 2014. Vandaag heeft KDE de tweede reparaties van bugs vrijgegeven om Plasma 5 bij te werken. Plasma 5 is twee maanden geleden vrijgegeven met vele verfijningen van functies en stroomlijnen van de bestaande codebase van het populaire KDE bureaublad voor ontwikkelaars, om in de komende jaren op te werken.

Deze uitgave, met versie plasma-5.0.2, voegt een maand werk toe van nieuwe vertalingen en reparaties van zij die bijdragen aan KDE. De reparaties van bugs zijn typisch klein maar belangrijk zoals repareren van tekst die niet vertaald kon worden, gebruik van de juiste pictogrammen en reparatie van overlappende bestanden met KDELibs 4 software. Het voegt ook een maand van hard werken toe aan vertalingen om ondersteuning in andere talen vollediger te maken.

Live-images

De gemakkelijkste manier om het uit te proberen is met een live-image opgestart van een USB-schijf. Images zijn beschikbaar voor ontwikkelversies van Kubuntu Plasma 5.

Downloads van pakketten

Sommige distributies hebben gemaakt of zijn bezig met het proces van het maken van pakketten, getoond op onze wikipagina.

Broncode downloaden

U kunt Plasma 5 direct installeren vanuit de broncode. De wiki van de gemeenschap van KDE heeft instructies voor compileren. Merk op dat Plasma 5 niet naast Plasma 4 geïnstalleerd kan worden, u moet een oudere versie verwijderen of het installeren met een aparte prefix.

Terugkoppeling

U kunt terugkoppeling bieden ofwel via het #Plasma IRC channel, de e-maillijst Plasma-devel of problemen rapporteren via bugzilla. Plasma 5 wordt ook besproken op de KDE Forums. Uw terugkoppeling wordt zeer gewaardeerd. Als u leuk vindt wat het team doet, laat het hen dan weten!

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije Software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, voor hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en Mac OS X.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org

Globale navigatiekoppelingen