KDE • Community • Announcements
DONATE (Why?)
paypal

A KDE elérhetővé teszi a Plasma 5 második hibajavító kiadását

További nyelvek:

English | Català | Español | Suomi | Galician | Hungarian | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

Plasma 5

2014. szeptember 17. A KDE a mai napon elérhetővé teszi a Plasma 5 második hibajavító kiadását. A Plasma 5 két hónappal ezelőtt jelent meg számos finomítással és a KDE kódbázisának egyenes ági folytatásával.

A Plasma plasma-5.0.2 egy hónap új fordításait és javításait adja a KDE közreműködőitől. A hibajavítások többnyire olyan apróságokat javítanak, mint például nem lefordítható szövegek, helytelen ikonok használata vagy KDELibs 4 szoftverekkel ütköző fájlok. Az elmúlt egy hónapban a fordítók is keményen dolgoztak, hogy még teljesebbé tegyék más nyelvek támogatását.

Lemezképek

A Plasma 5 kipróbálásának legegyszerűbb módja egy USB meghajtóról. A lemezképek elérhetők a Kubuntu Plasma 5 fejlesztői verziójához.

Csomagok letöltése

Néhány disztribúció már készített, vagy éppen készíti a csomagokat, ezek listáját megtalálja a wiki oldalunkon.

Forráskód

Közvetlenül forrásból is telepítheti a Plasma 5-öt. A KDE közösségi wikijében megtalálja a fordításhoz szükséges lépéseket. Figyeljen arra, hogy a Plasma 5 nem telepíthető a Plasma 4 mellé, előbb el kell távolítania a régi verziót, vagy más prefixszel kell telepítenie az újat.

Visszajelzés

Visszajelzését elküldheti a #Plasma IRC csatornán, a Plasma-devel levelezőlistán vagy küldhet hibajelentést a bugzillába. A Plasma 5-ről a KDE fórumain is beszélgethet. Minden visszajelzést örömmel fogadunk. Ha szereti, amit csinálunk, tudassa velünk!

A KDE támogatása

A KDE egy szabad szoftver közösség, amely számos önkéntes idejének és munkájának köszönhetően létezik és növekszik. A KDE mindig szívesen lát új önkénteseket és hozzájárulókat, akik akár kódolásban, hibajavításbab és jelentésben, dokumentáció írásában, fordításban, népszerűsítésben vagy anyagi támogatásban nyújtanak segítséget. Minden hozzájárulást hálásan fogadunk és szívesen megköszönünk. További információkért olvassa el A KDE támogatása oldalt, vagy legyen a KDE e.V. támogató tagja az új, Csatlakozzon a játékhoz kezdeményezésünkön keresztül.

A KDE névjegye

A KDE egy nemzetközi technológiai csoport, amely szabad és nyílt forráskódú szoftvereket készít asztali és hordozható számítógépekre. A KDE termékei közt megtalálható egy modern asztali környezet Linux és UNIX platformokra, egy teljes körű irodai programcsomag, csoportmunka szoftverek és sok száz alkalmazás különböző kategóriákban, például internetes és webes alkalmazások, multimédiás, szórakoztató, oktató, grafikai és fejlesztői alkalmazások. A KDE szoftverei több mint 60 nyelven érhetők el, egyszerűen használhatók és támogatják a modern akadálymentesítési technológiákat. A KDE alkalmazásai natívan futnak Linux, BSD, Solaris, Windows és Mac OS X rendszereken.


A védjegyekről. A KDE® és a K Desktop Environment® logója a KDE e.V. bejegyzett védjegyei. A Linux Linus Torvalds bejegyzett védjegye. A UNIX a The Open Group bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Minden más védjegy és szerzői jog ebben a bejelentésben az illető tulajdonos tulajdona.


Sajtókapcsolat

For more information send us an email:
press@kde.org

Global navigation links