KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

El KDE distribueix la primera versió amb esmenes d'errors del Plasma 5

També disponible en:

English | Català | Español | Suomi | Galician | Hungarian | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

Plasma 5

12 d'agost de 2014. Avui, el KDE publica la primera actualització amb esmena d'errors del Plasma 5. El Plasma 5 es va llançar fa un mes amb molts refinaments de característiques i una racionalització del codi base existent del popular escriptori KDE, sobre el qual treballaran els desenvolupadors durant els anys vinents.

Aquest llançament, amb la versió 5.0.1, afegeix el benefici d'un mes de traduccions noves i correccions dels col·laboradors del KDE. Les esmenes d'errors solen ser petites però importants, com ara traduir el text que no es podria traduir, usar les icones correctes i solucionar la superposició de fitxers amb el programari «KDELibs 4».

Imatges en viu («live»)

La forma més fàcil de provar-lo és amb una imatge en viu («live») arrencada des d'un disc USB. Les imatges estan disponibles per a versions en desenvolupament del Kubuntu Plasma 5.

Baixada de paquets

Diverses distribucions han creat, o estan creant els paquets. Estan llistats a la nostra pàgina del wiki.

Baixada del codi font

Podeu instal·lar el Plasma 5 directament des del codi font. El wiki de la comunitat KDE té les instruccions per compilar-ho. Tingueu en compte que el Plasma 5 no s'instal·la amb el Plasma 4, cal desinstal·lar les versions antigues o instal·lar-ho amb un prefix separat.

Comentaris

Podeu proporcionar comentaris via el canal #Plasma d'IRC, llista de correu Plasma-devel o informar dels problemes via bugzilla. El Plasma 5 també es debat en els fòrums del KDE. Els vostres comentaris són molt apreciats. Si us agrada què està fent l'equip, doneu-ho a conèixer!

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió. Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de la KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, així com centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per al desenvolupament de programari. El programari KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions KDE s'executen nativament a Linux, BSD, Solaris, Windows i macOS.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de la KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org

Enllaços de navegació global