KDE • Community • Announcements
DONEREN (Waarom?)
paypal

KDE stelt de Release Candidate van Plasma 5 beschikbaar

Ook beschikbaar in:

English | Català | Español | Suomi | Galician | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

Plasma 5

8 juli 2014. KDE heeft vandaag de kandidaat beschikbaar gesteld voor de eerst uitgave van Plasma 5, het bureaublad van de volgende generatie. Deze is een laatste kans om op bugs te testen en controleren op problemen voor de laatste uitgave volgende week.

Installeren en terugkoppeling leveren

De gemakkelijkste manier om het uit te proberen is met de Neon5-iso, een live OS-image bijgewerkt met de laatste samenstelling direct vanuit de broncode.

Sommige distributies hebben gemaakt of zijn bezig met het proces van het maken van pakketten, deze worden getoond op onze bovenstaande wikipagina.

U kunt Plasma 5 direct installeren vanuit de broncode. De wiki van de gemeenschap van KDE heeft instructies voor compileren. Merk op dat Plasma 5 niet naast Plasma 4 geïnstalleerd kan worden, u moet een oudere versie verwijderen of het installeren met een aparte prefix.

U kunt terugkoppeling bieden ofwel via het #Plasma IRC channel, de e-maillijst Plasma-devel of problemen rapporteren via bugzilla. Plasma Next wordt ook besproken op de KDE Forums. Uw terugkoppeling wordt zeer gewaardeerd. Als u leuk vindt wat het team doet, laat het hen dan weten!

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije Software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, voor hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en macOS.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org

Globale navigatiekoppelingen