Aankondigingen van uitgaveApplications 18.12

Ook beschikbaar in:

English | Català | Español | Eesti | Galician | Italiano | Nederlands | Português | Русский | Svenska | Українська

13 december 2018.
KDE Applications 18.12 is uitgebracht.

We werken voortdurend aan verbetering van de software in onze KDE Application series en we hopen dat u alle nieuwe verbeteringen en reparaties van bugs nuttig vindt!

Wat is er nieuw in KDE Applicaties 18.12

Meer dan 140 bugs zijn opgelost in toepassingen inclusief de Kontact Suite, Ark, Cantor, Dolphin, Gwenview, Kate, KmPlot, Konsole, Lokalize, Okular, Spectacle, Umbrello en meer!

Als u meer wilt lezen over de wijzigingen in deze uitgave, ga dan naar de volledige log met wijzigingen. Hoewel een beetje intimiderend vanwege zijn uitgebreidheid, kan de log met wijzigingen een excellente manier zijn om te weten te komen over de interne werking van KDE en toepassingen en functies te ontdekken waarover u nooit eerder weet had.

Bestandsbeheer

Dolphin, de krachtige bestandsbeheerder van KDE: KFind, het traditionele zoekprogramma naar bestanden, van KDE, heeft nu een zoekmethode voor metagegevens gebaseerd op KFileMetaData.

Kantoor

KMail, de krachtige e-mailclient van KDE:
Okular, de veelzijdige documentviewer van KDE:

Ontwikkeling

Kate, de geavanceerde tekstbewerker van KDE:
Konsole, de terminalemulator van KDE: Lokalize, Het hulpmiddel voor vertalen van KDE:

Hulpmiddelen

Gwenview, de afbeeldingsviewer van KDE:
Spectacle, het hulpmiddel voor schermafdrukken van KDE: Ark, de archiefbeheerder van KDE:

Wiskunde

KCalc, de eenvoudige rekenmachine van KDE heeft nu een instelling om de laatst berekening meerdere keren te herhalen.

Cantor, de mathematische frontend van KDE: KmPlot, de plotter van functies van KDE, veel problemen gerepareerd:

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije Software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, voor hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en Mac OS X.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org