Anuncis de llançamentAplicacions 18.12

També disponible en:

English | Català | Español | Eesti | Galician | Italiano | Nederlands | Português | Русский | Svenska | Українська

13 de desembre de 2018.
S'han publicat les Aplicacions 18.12 del KDE.

Treballem contínuament per a millorar el programari inclòs a les sèries de les aplicacions del KDE, i esperem que trobeu útils totes les millores i esmenes d'errors!

Novetats a les Aplicacions 18.12 del KDE

S'han resolt més de 140 errors a les aplicacions incloent-hi el paquet Kontact, Ark, Cantor, Dolphin, Gwenview, Kate, KmPlot, Konsole, Lokalize, Okular, Spectacle, Umbrello i més!

Si us agradaria llegir més quant als canvis d'aquest llançament, dirigiu-vos al registre complet de canvis. Encara que és una mica intimidant a causa de la seva extensió, el registre de canvis pot ser una manera excel·lent d'aprendre pel que fa a les tasques internes del KDE i descobrir aplicacions i funcionalitats que mai hauríeu sospitat.

Gestió de fitxers

El Dolphin, el potent gestor de fitxers del KDE: El KFind, el cercador de fitxers tradicional del KDE, ara té un mètode de cerca de metadades basat en el KFileMetaData.

Oficina

El KMail, el potent client de correu electrònic del KDE:
L'Okular, el visualitzador versàtil de documents del KDE:

Desenvolupament

El Kate, l'editor avançat de text del KDE:
El Konsole, l'emulador de terminal del KDE: El Lokalize, l'eina de traduccions del KDE:

Utilitats

El Gwenview, el visor d'imatges del KDE:
L'Spectacle, la utilitat de captura de pantalla del KDE: L'Ark, el gestor d'arxius del KDE:

Matemàtiques

El KCalc, la senzilla calculadora del KDE, ara té un paràmetre per repetir el darrer càlcul diverses vegades.

El Cantor, el frontal matemàtic del KDE: El KmPlot, el traçador de funcions del KDE, ha solucionat molts problemes:

Patrocini del KDE

KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió. Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, i centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per a desenvolupament de programari. El programari del KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions del KDE s'executen nativament en Linux, BSD, Solaris, Windows i Mac OS X.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org