KDE • Community • Announcements
DONEREN (Waarom?)
paypal

KDE stelt KDE Applicaties 18.08.2 beschikbaar

Ook beschikbaar in: English | Català | Español | Eesti | Galician | Italiano | 한국어 | Nederlands | Português | Svenska | Українська

11 oktober 2018. Vandaag heeft KDE de tweede update voor stabiliteit vrijgegeven voor KDE Applicaties 18.08 Deze uitgave bevat alleen bugreparaties en updates van vertalingen, die een veilige en plezierige update voor iedereen levert.

Meer dan een dozijn aangegeven reparaties van bugs, die verbeteringen aan Kontact, Dolphin, Gwenview, KCalc, Umbrello, naast andere.

Verbeteringen bevatten:

  • Slepen van een bestand in Dolphin kan niet langer per ongeluk inline hernoemen starten
  • KCalc staat beide 'punt' en 'komma' toetsen toe bij invoeren van decimalen
  • Een visuele glimp in het kaartenpak Paris voor kaartspellen van KDE is gerepareerd

U kunt de volledige lijst van wijzigingen hier vinden.

Zegt het voort

Niet-technische medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van het succes van KDE. Terwijl commerciële software bedrijven enorme budgetten hebben voor advertenties voor nieuwe uitgaven van software, leunt KDE op mensen die met andere mensen praten. Zelfs voor hen die geen ontwikkelaars van software zijn, zijn er vele manieren om de uitgave van KDE Applications 18.08.2 te ondersteunen. Rapporteer bugs. Maak andere enthousiast om mee te doen in de KDE-gemeenschap. Of ondersteun de non-profit organisatie achter de KDE-gemeenschap.

Installeren van KDE Applications 18.08.2 binaire pakketten

Pakketten. Sommige Linux/UNIX OS leveranciers zijn zo vriendelijk binaire pakketten van KDE Applications 18.08.2 voor sommige versies van hun distributie en in andere gevallen hebben vrijwilligers uit de gemeenschap dat gedaan. Extra binaire pakketten, evenals updates voor de pakketten zijn nu beschikbaar of zullen beschikbaar komen in de komende weken.

Locaties van pakketten. Voor een huidige lijst met beschikbare binaire pakketten waarover het KDE Project is geïnformeerd, bezoekt u de Wiki van de gemeenschap.

De KDE Applications 18.08.2 compileren

De complete broncode voor KDE Applications 18.08.2 kan vrij gedownload worden. Instructies over compileren en installeren zijn beschikbaar vanaf de KDE Applications 18.08.2 informatiepagina.

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, naar hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons nieuwe initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en macOS.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org

Globale navigatiekoppelingen