KDE • Community • Announcements
DONEREN (Waarom?)
paypal

KDE stelt de beta van KDE Applicaties 18.08 beschikbaar

Ook beschikbaar in:

English | Català | Deutsch | Español | Eesti | Galician | Italiano | 한국어 | Nederlands | Português | Русский | Svenska | Українська

20 juli 2018. Vandaag heeft KDE de beta van de nieuwe versies van KDE Applications vrij gegeven. Met het bevriezen van afhankelijkheden en functies, is het team van KDE nu gefocust op repareren van bugs en verder oppoetsen.

Kijk in de uitgavenotities van de gemeenschap voor informatie over tarballs en bekende problemen. Een meer complete aankondiging zal beschikbaar zijn voor de uiteindelijke uitgave

De uitgave KDE Applications 18.08 heeft grondig testen nodig om de kwaliteit en gebruikservaring te handhaven en te verbeteren. Echte gebruikers zijn kritiek in het proces om de hoge kwaliteit van KDE te handhaven, omdat ontwikkelaars eenvoudig niet elke mogelijke configuratie kunnen testen. We rekenen op u om in een vroeg stadium bugs te vinden zodat ze gekraakt kunnen worden voor de uiteindelijke vrijgave. Ga na of u met het team mee kunt doen door de beta te installeren en elke bug te rapporteren.

Installeren van KDE Applications 18.08 Beta binaire pakketten

Pakketten. Sommige Linux/UNIX OS leveranciers zijn zo vriendelijk binaire pakketten van KDE Applications 18.08 Beta (intern 18.07.80) voor sommige versies van hun distributie en in andere gevallen hebben vrijwilligers uit de gemeenschap dat gedaan. Extra binaire pakketten, evenals updates voor de pakketten zijn nu beschikbaar of zullen beschikbaar komen in de komende weken.

Locaties van pakketten. Voor een huidige lijst met beschikbare binaire pakketten waarover het KDE Project is geïnformeerd, bezoekt u de Wiki van de gemeenschap.

De KDE Applications 18.08 Beta compileren

De complete broncode voor KDE Applications 18.08 Beta kan vrij gedownload worden. Instructies over compileren en installeren zijn beschikbaar vanaf de KDE Applications 18.08 Beta informatiepagina.

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, naar hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons nieuwe initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en macOS.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org

Globale navigatiekoppelingen