KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

El KDE distribueix la 16.04.2 de les aplicacions del KDE

També disponible en:

English | Català | Español | Eesti | Français | Galician | Italiano | 한국어 | Nederlands | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

14 de juny de 2016. Avui, el KDE distribueix la segona actualització d'estabilització per a les aplicacions 16.04 del KDE. Aquesta publicació només conté esmenes d'errors i actualitzacions de traduccions, proporcionant una actualització segura i millor per a tothom.

Hi ha més de 25 esmenes registrades d'errors que inclouen millores a l'Akonadi, Ark, Artikulate, Dolphin. Kdenlive i Kdepim entre altres.

Aquest llançament també inclou les versions de suport a llarg termini de la plataforma de desenvolupament KDE 4.14.21.

Podeu trobar la llista completa de canvis aquí.

Difoneu la notícia

Els col·laboradors no tècnics són una part important de l'èxit del KDE. Mentre les empreses de programari propietari tenen pressupostos publicitaris alts per als nous llançaments de programari, el KDE depèn de la gent parlant amb altra gent. Inclús per als que no són desenvolupadors de programari, hi ha moltes maneres d'ajudar amb el llançament de les aplicacions 16.04.2 del KDE. Informeu dels errors. Animeu a altres a unir-se a la comunitat del KDE. O ajudeu l'organització sense ànim de lucre que hi ha darrere la comunitat del KDE.

Instal·lació dels paquets executables 16.04.2 de les aplicacions del KDE

Paquets. Alguns venedors de Linux/UNIX OS han proporcionat gentilment els paquets executables de la 16.04.2 de les aplicacions del KDE per algunes versions de la seva distribució, i en altres casos ho han fet voluntaris de la comunitat. En les setmanes vinents poden arribar a estar disponibles paquets binaris addicionals, i també actualitzacions dels paquets actualment disponibles.

Ubicació dels paquets. Per una llista actual de paquets executables disponibles dels quals s'ha informat l'equip de llançament del KDE, si us plau, visiteu el wiki de la comunitat.

Compilació de les aplicacions del KDE 16.04.2

El codi font complet per les aplicacions del KDE 16.04.2 es pot descarregar de franc. Les instruccions per compilar i instal·lar estan disponibles a la pàgina d'informació de les aplicacions del KDE 16.04.2.

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió. Si us plau, llegiu la pàgina de suport al KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de la KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, així com centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per al desenvolupament de programari. El programari KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions KDE s'executen nativament a Linux, BSD, Solaris, Windows i macOS.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de la KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org

Enllaços de navegació global