KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

El KDE distribueix les actualitzacions de gener a les aplicacions i la plataforma

També disponible en:

English | Català | Deutsch | Español | Eesti | Suomi | Français | Galician | Italiano | 한국어 | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

14 de gener de 2014. Avui, el KDE distribueix les actualitzacions a les aplicacions i la plataforma de desenvolupament, la primera d'una sèrie d'actualitzacions mensuals d'estabilització per les sèries 4.12. Començant amb la publicació 4.12.2, les publicacions dels espais de treball del KDE 4.11.x se sincronitzaran amb les de les aplicacions KDE i plataforma de desenvolupament 4.12.x. Com que aquesta publicació només conté esmenes d'errors i actualitzacions de traduccions, proporcionant una actualització segura i millor per a tothom.

Hi ha més de 45 esmenes registrades d'errors que inclouen millores al paquet de gestió d'informació personal Kontact, l'eina d'UML Umbrello, el visor de documents Okular, el navegador web Konqueror, el gestor de fitxers Dolphin, i altres. L'Umbrello estandarditza els arranjaments global, diagrama i estri i afegeix una funció de clonació de diagrama. El Dolphin soluciona un error que feia més lenta la vista prèvia dels PDF sota certes circumstàncies. En el Kontact, s'han solucionat diversos errors i regressions en els components KOrganizer, Akregator i KMail.

Es pot trobar una llista més completa dels canvis en el seguidor d'incidents del KDE. Podeu explorar els registres del Git per a una llista detallada dels canvis en la 4.12.1.

Per baixar el codi font o els paquets a instal·lar aneu a la pàgina d'informació de la 4.12.1. Si voleu trobar més quan a les versions 4.12 de les aplicacions i la plataforma de desenvolupament, visiteu les notes del llançament 4.12.

El programari KDE, incloses totes les seves biblioteques i les seves aplicacions, és disponible de franc sota les llicències de codi font obert (Open Source). El programari KDE es pot obtenir com a codi font i en diversos formats executables des de http://download.kde.org o des de qualsevol dels principals sistemes GNU/Linux i UNIX que es distribueixen avui en dia.

Instal·lació dels paquets executables 4.12.1

Paquets. Alguns venedors de Linux/UNIX OS han proporcionat gentilment paquets executables de 4.12.1 per algunes versions de la seva distribució, i en altres casos ho han fet voluntaris de la comunitat. En les setmanes vinents poden arribar a estar disponibles paquets binaris addicionals, i també actualitzacions dels paquets actualment disponibles.

Ubicació dels paquets. Per una llista actual de paquets executables disponibles dels quals s'ha informat l'equip de llançament del KDE, si us plau, visiteu la pàgina d'informació de la 4.12.1.

Compilació de la 4.12.1

El codi font complet per 4.12.1 es pot descarregar de franc. Les instruccions per compilar i instal·lar el programari de la 4.12.1 estan disponibles a la pàgina d'informació de la 4.12.1.

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió. Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de la KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, així com centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per al desenvolupament de programari. El programari KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions KDE s'executen nativament a Linux, BSD, Solaris, Windows i macOS.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de la KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org

Enllaços de navegació global