KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

El KDE distribueix la primera beta de les aplicacions i la plataforma 4.12

També disponible en:

English | Català | Deutsch | Español | Eesti | Suomi | Français | Galician | Italiano | 한국어 | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

7 de novembre de 2013. Avui, el KDE distribueix la beta de les noves versions de les aplicacions i plataforma de desenvolupament. S'han congelat l'API, les dependències i les funcionalitats, i ara l'equip del KDE se centra en esmenar errors i acabar de polir-la.

Aquest llançament no inclou els espais de treball Plasma, ja que les noves funcionalitats es van congelar en la 4.11.x. La plataforma de desenvolupament s'ha congelat virtualment durant alguns llançaments. Per tant, aquest llançament és principalment per millorar i polir les aplicacions.

Es pot trobar una llista incompleta de les millores al pla de funcionalitats de la 4.12.

Atès el gran nombre de canvis, la distribució 4.12 necessita una prova exhaustiva per tal de mantenir i millorar la qualitat i l'experiència d'usuari. Els usuaris reals són imprescindibles per mantenir l'alta qualitat del KDE, perquè els desenvolupadors no poden provar totes les configuracions possibles. Comptem amb vós per ajudar a trobar errors amb anticipació, a fi que es puguin solucionar abans de la publicació final. Considereu unir-vos a l'equip de la 4.12 instal·lant la beta i informant de qualsevol error.

La compilació de programari KDE, versió 4.12 Beta1

La compilació de programari KDE, incloses totes les seves biblioteques i les seves aplicacions, és disponible de franc sota les llicències de codi font obert (Open Source). El programari KDE es pot obtenir com a codi font i en diversos formats executables des de http://download.kde.org o des de qualsevol dels principals sistemes GNU/Linux i UNIX que es distribueixen avui en dia.

Instal·lació dels paquets executables 4.12 Beta1

Paquets. Alguns venedors de Linux/UNIX OS han proporcionat gentilment els paquets executables de la 4.12 Beta1 (internament 4.11.80) per algunes versions de la seva distribució, i en altres casos ho han fet voluntaris de la comunitat. En les setmanes vinents poden arribar a estar disponibles paquets binaris addicionals, i també actualitzacions dels paquets actualment disponibles.

Ubicació dels paquets. Per una llista actual de paquets executables disponibles dels quals s'ha informat l'equip de llançament del KDE, si us plau, visiteu el wiki de la comunitat.

Compilació de la 4.12 Beta1

El codi font complet per a la 4.12 Beta1 es pot descarregar de franc. Les instruccions per compilar i instal·lar el programari de la 4.11.80 estan disponibles a la pàgina d'informació de la 4.11.80.

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió. Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de la KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, així com centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per al desenvolupament de programari. El programari KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions KDE s'executen nativament a Linux, BSD, Solaris, Windows i macOS.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de la KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org

Enllaços de navegació global