KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

La compilació de programari KDE, versió 4.12

Els espais de treball Plasma del KDE 4.12


18 de desembre de 2013. La comunitat del KDE anuncia amb satisfacció la darrera actualització major de les aplicacions, que aporten noves funcionalitats i esmenes. Els espais de treball Plasma i la plataforma KDE estan congelats i rebran manteniment a llarg termini, ja que l'equip se centra en la transició tècnica als Frameworks 5. L'actualització en el número de versió de la plataforma és només per a la comoditat de l'empaquetament. S'han inclòs totes les esmenes d'errors i funcionalitats secundàries desenvolupades des de la publicació dels espais de treball Plasma, les aplicacions i plataforma 4.11.

També disponible en:

English | Català | Deutsch | Español | Eesti | Suomi | Français | Galician | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

Aquests llançaments estan traduïts a 52 idiomes; esperem que s'afegeixin més idiomes en els següents llançaments mensuals d'esmenes petites del KDE. L'equip de documentació ha actualitzat diversos manuals d'aplicació per aquest llançament.

Les aplicacions del KDE 4.12 Les aplicacions del KDE 4.12 fan un pas endavant en la gestió d'informació personal i moltes millores globals

Aquest llançament es distingeix per moltes millores substancials en la pila del KDE PIM, que aporten un rendiment millor i moltes funcionalitats noves. El Kate ha afegit diverses funcionalitats, inclosa una implementació inicial de les macros del Vim. I els jocs i les aplicacions educatives tenen diverses funcionalitats noves. L'anunci de les aplicacions KDE 4.12 té més informació.

La plataforma de desenvolupament del KDE 4.12 La plataforma del KDE 4.12 esdevé més estable

Aquest llançament de la plataforma KDE 4.12 només inclou esmenes d'errors i optimitzacions i funcionalitats secundàries. També s'han fet unes 20 esmenes d'error i diverses optimitzacions en diversos subsistemes, incloent-hi el KNewStuff, el KNotify4, la gestió de fitxers i altres. El Nepomuk ha rebut esmenes d'errors i capacitat d'indexació per als formats de MS Office 97. Aquest mes s'incorporarà una vista prèvia de la tecnologia de la propera generació de la plataforma KDE, anomenada Frameworks 5 del KDE. Llegiu aquest article per descobrir què vindrà.

Difoneu la notícia i vegeu què està ocorrent: etiqueteu amb "KDE"

El KDE anima a tothom a difondre la notícia en la web social. Envieu articles a llocs de notícies i useu canals com delicious, digg, reddit, twitter o identi.ca. Pugeu captures de pantalla a serveis com Facebook, Flickr, ipernity o Picasa, i publiqueu-les en els grups adequats. Creeu vídeos de captures de pantalla i pugeu-los a YouTube, Blip.tv o Vimeo. Si us plau, etiqueteu els articles i el material pujat amb "KDE". Això farà que sigui més fàcil de trobar i proporcionarà a l'equip de promoció del KDE una manera d'analitzar la cobertura del llançament del programari KDE, versió 4.12.

Festes del llançament

Com és usual, els membres de la comunitat KDE organitzen festes del llançament per tot el món. Algunes d'aquestes ja s'han programat i altres ho faran ben aviat. Consulteu la llista de festes aquí. Tothom hi és benvingut a participar-hi! En elles hi haurà una combinació de companyia interessant i converses inspiradores, així com menjar i beguda. Són una gran oportunitat per saber més sobre què està ocorrent en el KDE, implicar-se en el projecte, o solament per conèixer a altres usuaris i col·laboradors.

Animem a tothom a organitzar les seves pròpies festes. Són divertides d'organitzar i obertes a tothom! Consulteu els consells sobre com organitzar una d'aquestes festes.

microbuttons

Sobre aquests anuncis de llançament

Aquests anuncis de llançament han estat preparats per l'equip de promoció del KDE i la resta de la comunitat del KDE. Cobreixen el resum dels canvis més importants realitzats en el programari KDE durant els últims quatre mesos.

Contribució al KDE

Join The Game

El nou programa de suport de membres de la KDE e.V. ara està obert. Per 25€ cada tres mesos podreu assegurar que la comunitat internacional del KDE continua creixent per a fer programari lliure de qualitat mundial.


 

Enllaços de navegació global