KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

La compilació de programari KDE, versió 4.10

Els espais de treball Plasma del KDE 4.10


La comunitat KDE anuncia amb satisfacció els últims llançaments dels espais de treball Plasma, les aplicacions i la plataforma de desenvolupament. Amb el llançament 4.10, l'excel·lent col·lecció de programari lliure per a usar a la llar i al món professional ha realitzat millores incrementals en un gran nombre d'aplicacions i ofereix les últimes tecnologies.

També disponible en:

English | Català | Deutsch | Español | Eesti | Suomi | Français | Galician | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

Els espais de treball Plasma del KDE 4.10 Els espais de treball Plasma 4.10 milloren l'ús de dispositius mòbils i han rebut refinaments visuals

Diversos components dels espais de treball Plasma han estat portats a la infraestructura del Qt Quick/QML. S'ha millorat l'estabilitat i la usabilitat. S'ha introduït un nou gestor d'impressió i la gestió de color.

Les aplicacions del KDE 4.10 Les aplicacions del KDE milloren la usabilitat, el rendiment i us porten a Mart

Les aplicacions del KDE han obtingut millores de funcionalitats en el Kate, el KMail i el Konsole. Les aplicacions del KDE-Edu han vist un complet redisseny del KTouch i molts canvis més. Els jocs del KDE introdueixen el nou joc Picmi i diverses millores.

La plataforma de desenvolupament del KDE 4.10 La plataforma del KDE 4.10 ha obert més la seva API al Qt Quick

Aquest llançament facilita la col·laboració amb el KDE mitjançant un SDK (un equip de desenvolupament de programari) per al Plasma, la capacitat d'escriure estris gràfics per al Plasma i col·leccions d'estris gràfics en el llenguatge de marcat del Qt (QML), canvis a la biblioteca libKDEGames i noves possibilitats a la creació de scripts per al gestor de finestres KWin.


L'equip de control de qualitat del KDE ha organitzat un programa de proves per a aquest llançament, ajudant als desenvolupadors en la identificació d'errors vàlids i provant acuradament les aplicacions. Gràcies al seu treball, la innovació i la qualitat del KDE van de la mà. Si esteu interessat en l'equip de control de qualitat i el seu treball, visiteu la seva pàgina wiki.

Difoneu la notícia i vegeu què està ocorrent: etiqueteu amb "KDE"

El KDE anima a tothom a difondre la notícia en la web social. Envieu articles a llocs de notícies i useu canals com delicious, digg, reddit, twitter o identi.ca. Pugeu captures de pantalla a serveis com Facebook, Flickr, ipernity o Picasa, i publiqueu-les en els grups adequats. Creeu vídeos de captures de pantalla i pugeu-los a YouTube, Blip.tv o Vimeo. Si us plau, etiqueteu els articles i el material pujat amb "KDE". Això farà que sigui més fàcil de trobar i proporcionarà a l'equip de promoció del KDE una manera d'analitzar la cobertura del llançament del programari KDE, versió 4.10.

Festes del llançament

Com és usual, els membres de la comunitat KDE organitzen festes del llançament per tot el món. Algunes d'aquestes ja s'han programat i altres ho faran ben aviat. Consulteu la llista de festes aquí. Tothom hi és benvingut a participar-hi! En elles hi haurà una combinació de companyia interessant i converses inspiradores, així com menjar i beguda. Són una gran oportunitat per a saber més sobre què està ocorrent en el KDE, implicar-se en el projecte, o solament per a conèixer a altres usuaris i col·laboradors.

Animem a tothom a organitzar les seves pròpies festes. Són divertides d'organitzar i obertes a tothom! Consulteu els consells sobre com organitzar una d'aquestes festes.

microbuttons

Sobre aquests anuncis de llançament

Aquests anuncis de llançament han estat preparats per en Devaja Shah, Jos Poortvliet, Carl Symons, Sebastian Kügler i altres membres de l'equip de promoció del KDE i de la resta de la comunitat del KDE. Cobreixen el resum dels canvis més importants realitzats en el programari KDE durant els últims sis mesos.

Contribució al KDE

Join The Game

El nou programa de suport de membres de la KDE e.V. ara està obert. Per 25€ cada tres mesos podreu assegurar que la comunitat internacional del KDE continua creixent per a fer programari lliure de qualitat mundial.


 

Enllaços de navegació global