KDE • Community • Announcements
Donera (Varför?)
paypal

KDE levererar uppdateringar av program, plattform och Plasma arbetsrymder under juni

Också tillgänglig i:

English | Català | Catalan (Valencian) | Deutsch | Ελληνικά | Español | Suomi | Français | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

4:e juni, 2013. Idag ger KDE ut uppdateringar av arbetsrymder, program och utvecklingsplattform. Dessa uppdateringar fortsätter serien av månadsvisa stabilitetsuppdateringar av 4.10-serien. Uppdateringarna i 4.10.4 ger många felrättningar och översättningsuppdateringar av 4.10-utgåvan, och är rekommenderade uppdateringar för alla som kör någon av 4.10-seriens utgåvor. Eftersom den här utgåvan bara innehåller felrättningar och översättningsuppdateringar, är den en säker och behaglig uppdatering för alla.

Över 50 registrerade felrättningar omfattar förbättringar av den personliga informationshanteringssviten Kontact, filhanteraren Dolphin med mera. Ändringarna listas på KDE:s problemspårare. Man kan bläddra i loggarna från Subversion och Git för att få en detaljerad lista över ändringarna som införts i 4.10.4.

Gå till informationssidan för 4.10.4 för att ladda ner källkod eller paket att installera. Om du vill ta reda på mer om 4.10-versionerna av KDE:s arbetsyta, program och utvecklingsplattform, se versionsfakta för 4.10.

KDE:s programvara, inklusive alla bibliotek och program är fritt tillgängliga med licenser för öppen källkod. KDE:s programvara kan erhållas som källkod och som diverse binärformat från http://download.kde.org eller från något av de större GNU/Linux- och UNIX-systemen som levereras idag.

Installera 4.10.4 binärpaket

Paket. Vissa Linux- och UNIX-operativsystemleverantörer har vänligen tillhandahållit binärpaket av 4.10.4 för vissa versioner av sina distributioner, och i andra fall har volontärer i gemenskapen gjort det. Ytterligare binärpaket, samt uppdateringar av paketen som nu är tillgängliga, kan bli tillgängliga under kommande veckor.

Paketplatser. Besök informationssidan om 4.10.4 för en aktuell lista med tillgängliga binärpaket som har kommit till KDE-projektets kännedom.

Kompilera 4.10.4

Fullständig källkod för 4.10.4 kan laddas ner fritt. Instruktioner om hur man kompilerar och installerar 4.10.4 är tillgängliga på informationssidan om 4.10.4.

Stöd KDE

KDE är en gemenskap av fri programvara som bara finns och växer på grund av hjälp från många frivilliga som skänker sin tid och kraft. KDE söker alltid efter nya frivilliga och bidragsgivare, vare sig det gäller hjälp med att koda, rapportera eller rätta fel, skriva dokumentation, översätta, marknadsföra, bidra finansiellt, etc. Alla bidragsgivare uppskattas tacksamt och accepteras ytterst gärna. Läs igenom sidan Stöd KDE för ytterligare information, eller bli stödmedlem i KDE e.V. via vårt nya initiativ, Join the Game.

Om KDE

KDE är en internationell teknikgrupp som skapar fri programvara med öppen källkod för skrivbordsdatorer och bärbara apparater. Bland KDE:s produkter finns ett modernt skrivbordssystem för Linux- och UNIX-plattformar, omfattande programsviter för kontorsproduktivitet och grupprogram, och hundratals programvaror i många kategorier inklusive Internet- och webbprogram, multimedia, underhållning, utbildning, grafik och programvaruutveckling. KDE:s programvara översätts till mer än 60 språk och byggs med användarvänlighet och moderna handikappstödprinciper i åtanke. KDE:s funktionsrika program kör direkt på Linux, BSD, Solaris, Windows och Mac OS X.


Varumärkesdeklarationer KDE® och logotypen för K-skrivbordsmiljön® är registrerade varumärken av KDE e.V. Linux är ett registrerat varumärke av Linus Torvalds. UNIX är ett registrerat varumärke av The Open Group i Förenta staterna och andra länder. Alla övriga varumärken och upphovsrätter nämnda i det här tillkännagivandet hör till sina respektive ägare.


Presskontakter

Afrika
AJ Venter
Unit 7B Beauvallon Village
13 Sandown Road
West Beach
Kapstaden
7441
Sydafrika
Telefon: +27 83 455 9978
info-africa@kde.org
Asien
Pradeepto Bhattacharya
A-4 Sonal Coop. Hsg. Society
Plot-4, Sector-3,
New Panvel,
Maharashtra.
Indien 410206
Telefon: +91-9821033168
info-asia@kde.org
Europa
Sebastian Kügler
Meloenstraat 17
6543 ZE Nijmegen
Holland
Telefon: +31-6-48370928
info-europe@kde.org
Nordamerika
Jeff Mitchell
21 Kinross Rd. #2
Brighton, MA 02135
U.S.A
Telefon: +1 (762) 233-4KDE (4533)
info-northamerica@kde.org
Oceanien
Hamish Rodda
11 Eucalyptus Road
Eltham VIC 3095
Australien
Telefon: (+61)402 346684
info-oceania@kde.org
Sydamerika
Helio Chissini de Castro
R. Júlio Dias 614, apto 301
Florianópolis, SC 88080-060
Brasilien
Telefon: +55(48)8806-0858
info-southamerica@kde.org

Globala navigeringslänkar